Trening centri

 • Trening centar Žeravica
  next page

  Trening centar Žeravica

  U saradnji sa BDC/BCS Žeravica u Novom Miloševu možemo da Vas ugostimo u jednom od najboljih školskih centara u regionu. Školski centar se nalazi u okviru servisa i pored najnovije Bosch dijagnostičke opreme nudi mogućnosti rada na uređajima za ispitivanje snage motora kao i optičkim uređajima za podešavanje geometrije vozila.

 • Trening centar Motor
  next page

  Trening centar Motor

  Pored školskog centra u Novom Miloševu obuke održavamo i u Jagodini u prostorijama BCS Motor gde takođe imamo prostorije za teorijsku i praktičnu obuku.

Marginal Column

Program obuka 2019.

Program obuka za 2019. godinu možete naći na sledećem linku:

Prijava / Kontakt

Prijave za tehničke obuke možete slati na sledeću adresu:

tehnicke_obuke@bosch.com

Content

Školski centri u Novom Miloševu i Jagodini

Na dve lokacije, u Novom Miloševu i Jagodini se nalaze Bosch školski centri. Poseduju opremljene i klimatizovane učionice, radna mesta sa dizalicama i svu potrebnu dijagnostičku i mernu opremu za izvođenje predviđenih obuka.

Ispred školskih objekata se nalazi parking prostor, a u okolini su hoteli i restorani. Pri izvođenju celodnevne nastave ručak je obezbeđen.

BDC Žeravica

Bosch Dizel Centar "Žeravica"

Arkadija Popova 56

23273 Novo Miloševo

Srbija

Tel. +381 23 78 19 09; +381 63 87 97 492

BCS Motor

Bosch Car Servis "Motor"

Kablovska bb

35000 Jagodina

Srbija

Tel. +381 35 88 44 273; +381 64 86 92 001

 
 

Za potpunu funkcionalnost ove internet stranice neophodni su kolačići. Molimo aktivirajte kolačiće i osvežite stranicu. Nakon osvežavanja pojaviće se prozor za upravljanje kolačićima.

Ova internet stranica koristi kolačiće za funkcionalnost, praktičnost i u statističke svrhe. U svakom trenutku možete izmeniti ova podešavanja klikom na "Izmeni podešavanja". Ako ste saglasni sa korišćenjem kolačića molimo kliknite na "Da, pristajem".