Nove nastavne tehnike

Marginal Column

Program obuka 2019.

Program obuka za 2019. godinu možete naći na sledećem linku:

Content
 • Virutelna realnost

  Primenom opreme za 3D prikaz, na radnom stolu u učionici se nalazi motor u radu, VVT i Multi Air sistem čiji rad se može, iz svih uglova posmatrati u realnom vremenu. Ubrizgavanje dizel goriva u common-rail sistemu se odvija ispred polaznika, a rad novih piezo injektora je sada razumljiv uvidom u veliki 3D model u radnom režimu.

  Namenski programi, preko posebnih naočara, tableta ili 3d Box uređaja, omogućavaju polazniku da vidi nacrtane komponente i sisteme.

  Nova dijagnostička tehnika „Bosch Flex Inspect“ uvodi primenu izmenjene realnosti (AR, Augmented Reality) u radionice i nastavne centre. Serviser koristi 3D opremu za dobijanje potrebnih informacija pri dijagnostičkim i servisnim procedurama.

   
 • Učenje na daljinu

  Za obuke koje sadrže većinski teorijski deo, predviđena su predavanja u namenskim virtuelnim učionicama. Upotrebom ličnih računara, tableta ili smart telefona i interneta, polaznik je u mogućnosti da pohađa i aktivno učestvuje u predavanjima. Na ovaj način se štedi vreme potrebno za učešće na obukama, smanjuju troškovi i odsutnost iz servisa. Posle završenog časa, polaznik odmah primenjuje stečeno znanje u praksi.

  Obuke se dele na blokove teorijske nastave u trajanju od 2h. Jedan nastavni radni dan se prelazi za tri dana u virtuelnoj učionici, a preostali praktični deo se obavlja u za to predviđenoj radionici.

  Za sve dodatne informacije možete poslati mejl na:

  tehnicke_obuke@bosch.com

   
 
 

Za potpunu funkcionalnost ove internet stranice neophodni su kolačići. Molimo aktivirajte kolačiće i osvežite stranicu. Nakon osvežavanja pojaviće se prozor za upravljanje kolačićima.

Ova internet stranica koristi kolačiće za funkcionalnost, praktičnost i u statističke svrhe. U svakom trenutku možete izmeniti ova podešavanja klikom na "Izmeni podešavanja". Ako ste saglasni sa korišćenjem kolačića molimo kliknite na "Da, pristajem".