• next page

  Tehničke obuke servisera motornih vozila

  NOVO - Virtuelna učionica

  Nove tehnologije prenosa znanja našle su primenu u Bosch obukama servisera motornih vozila. Polaznik je u mogućnosti da preko svog računara, tableta ili mobilnog telefona, prati teorijski deo predavanja.

  Za više informacija i poručivanje Bosch tehničkih obuka kliknite na sledeći link:

 • next page

  Tehničke obuke servisera motornih vozila

  Rad savremenih servisnih centara nije moguć bez dobrih majstora – servisera motornih vozila. Taj kvalitet se ogleda u poznavanju rada novih sistema u vozilu, dijagnostičkih procedura, električnih i neelektričnih merenja, čitanju električnih šema i sprovođenju propisanih servisnih procedura. Jednom rečju, kompleks znanja i veština koje ne mogu da se steknu iskustveno već je potrebno da se nauče i tokom rada unapređuju.

  Bosch nastavni centri pružaju mogućnost učenja i sticanja neophodnih znanja, od osnovnih pojmova u elektrotehnici do rada na najnovijim hibridnim vozilima.

Content
Opšte informacije

Tehničke obuke – koji god da je proizvođač u pitanju

Predmet obuke je posebno usmeren na svakodnevne zahteve auto-servisa, tako da postoji kurs koji odgovara svakoj ciljnoj grupi.

Program tehničkih obuka

Program tehničkih obuka

Kursevi obuke za automobile, komercijalna vozila i alternativne pogonske sisteme

Tehnička dokumentacija

Tehnička dokumentacija

Veliki izbor uputstava za upotrebu dijagnostičkih uređaja (servisiranje klima stanica, servis akumulatora, analiza emisije izduvnih gasova, testiranje dizel sistema, analiza sistema vozila, testiranje upravljačkih jedinica, ispitivanje zaptivenosti, montaža pneumatika, merenje pritiska u pneumaticima, balansiranje točkova)

Bosch auto delovi i dijagnostička oprema

Bosch auto delovi i dijagnostička oprema

Bosch rezervni delovi impresioniraju svojim kvalitetom, pouzdanošću i inovativnom tehnologijom.

Posetite ovu Bosch stranicu i informišite se u vezi dijagnostičke opreme, softvera, podrške, kao i različitih koncepata auto-servisa koje Bosch nudi.

 
 
 
 

Za potpunu funkcionalnost ove internet stranice neophodni su kolačići. Molimo aktivirajte kolačiće i osvežite stranicu. Nakon osvežavanja pojaviće se prozor za upravljanje kolačićima.

Ova internet stranica koristi kolačiće za funkcionalnost, praktičnost i u statističke svrhe. U svakom trenutku možete izmeniti ova podešavanja klikom na "Izmeni podešavanja". Ako ste saglasni sa korišćenjem kolačića molimo kliknite na "Da, pristajem".