• next page

  Tehničke obuke servisera motornih vozila

  NOVO - Virtuelna učionica

  Nove tehnologije prenosa znanja našle su primenu u Bosch obukama servisera motornih vozila. Polaznik je u mogućnosti da preko svog računara, tableta ili mobilnog telefona, prati teorijski deo predavanja.

  Za više informacija i poručivanje Bosch tehničkih obuka kliknite na sledeći link:

 • next page

  Tehničke obuke servisera motornih vozila

  Rad savremenih servisnih centara nije moguć bez dobrih majstora – servisera motornih vozila. Taj kvalitet se ogleda u poznavanju rada novih sistema u vozilu, dijagnostičkih procedura, električnih i neelektričnih merenja, čitanju električnih šema i sprovođenju propisanih servisnih procedura. Jednom rečju, kompleks znanja i veština koje ne mogu da se steknu iskustveno već je potrebno da se nauče i tokom rada unapređuju.

  Bosch nastavni centri pružaju mogućnost učenja i sticanja neophodnih znanja, od osnovnih pojmova u elektrotehnici do rada na najnovijim hibridnim vozilima.

Content
Opšte informacije

Tehničke obuke – koji god da je proizvođač u pitanju

Predmet obuke je posebno usmeren na svakodnevne zahteve auto-servisa, tako da postoji kurs koji odgovara svakoj ciljnoj grupi.

Program tehničkih obuka

Program tehničkih obuka

Kursevi obuke za automobile, komercijalna vozila i alternativne pogonske sisteme

Bosch auto delovi

Bosch auto delovi

Rezervni delovi visokog kvaliteta za Vaš automobil.

Bosch rezervni delovi impresioniraju svojim kvalitetom, pouzdanošću i inovativnom tehnologijom.

Bosch auto-servisi

Bosch auto-servisi

Posetite stranicu Bosch auto-servisa i informišite se u vezi dijagnostičke opreme, softvera, podrške, kao i različitih koncepata auto-servisa koje Bosch nudi.