Marginal Column

Kalendar tehničkih treninga

Katalog tehničkih treninga za 2019. godinu

Content

NOVO - Virtuelna učionica

Nove tehnologije prenosa znanja našle su primenu u Bosch obukama servisera motornih vozila. Polaznik je u mogućnosti da preko svog računara, tableta ili mobilnog telefona, prati teorijski deo predavanja. Umesto jednog, dva ili tri dana u školskom centru, internet časovi u trajanju od 90 min. dnevno efikasno zamenjuju časove u klasičnoj učionici. Virtuelna učionica je opremljena svime što je potrebno za potpunu interaktivnu nastavu. Posle odslušanog teorijskog dela i rešenih testova, polaznik dolazi na praktičan rad čime se dobija kompletno znanje predviđeno datom obukom. Na ovaj način se pravi velika ušteda u vremenu servisera koji posle virtuelne učionice nastavlja rad u svom servisu.

Za sva pitanja i prijave možete poslati mail na adresu: tehnicke_obuke@bosch.rs ili pozvati broj 011/2052-336.

Na sledećem linku možete preuzeti najnoviji katalog tehničkih treninga:

 
 

Za potpunu funkcionalnost ove internet stranice neophodni su kolačići. Molimo aktivirajte kolačiće i osvežite stranicu. Nakon osvežavanja pojaviće se prozor za upravljanje kolačićima.

Ova internet stranica koristi kolačiće za funkcionalnost, praktičnost i u statističke svrhe. U svakom trenutku možete izmeniti ova podešavanja klikom na "Izmeni podešavanja". Ako ste saglasni sa korišćenjem kolačića molimo kliknite na "Da, pristajem".