Baza znanja

Usluge i podrška: Baza znanja

Obuke za sve sisteme – koji god da je proizvođač u pitanju

Predmet obuke je posebno usmeren na svakodnevne zahteve auto-servisa, tako da postoji kurs koji odgovara svakoj ciljnoj grupi.

 
Content
 • Baza znanja

  Bosch baza znanja predstavlja zbir informacija i iskustava na jednom mestu. U slučaju pojave kvara koji je teško otkriti, serviser je u mogućnosti da pregleda bazu znanja i pronađe moguće rešenje problema. Ako se u bazi ne nalazi opis kvara, serviser postavlja pitanje pravljenjem tiketa ili zahteva za pomoć. Tim Bosch inženjera i servisera će taj tiket dobiti i, u kratkom vremenskom roku, odgovoriti na njega.

  Na ovaj način serviser dobija dragocenu podršku i pomoć, čime se dodatno unapređuje kvalitet rada servisa.

  Bosch baza podataka informacija predstavlja idealan alat za pomoć velike brzine za probleme kod servisa ili popravke.

   
   
 • Prijava

  Osnovni uslov za pristup Bosch bazi znanja je posedovanje licenciranog programa ESI 2.0 i internet veza. Na jednu licencu je moguće registrovati tri korisnika/servisera.

  Prvim pristupanjem TTS stranici (TTS, Trouble Ticket System) potrebno je odabrati jezik i kliknuti na “New account”, uneti broj i naziv radionice i kliknuti na “Search”. Pravilnom registracijom se dobija pristup bazi znanja preko klika na “Login”.

  Pristup bazi znanja je moguć i preko mobilnih telefona i tablet uređaja. Program How2Fix se nalazi na internet stranici do koje se dolazi klikom na niže postavljeni link. QR kôd, u donjem delu stranice se skenira u odnosu na željeno mesto preuzimanja programa (App store ili Google play, za IoS ili Android). Program se nudi na trinaest jezika.

  Bosch TTS baza znanja

   

  How2Fix program

  Za više informacija o upotrebi programa How2Fix pogledajte film:

   
   
 
 

Za potpunu funkcionalnost ove internet stranice neophodni su kolačići. Molimo aktivirajte kolačiće i osvežite stranicu. Nakon osvežavanja pojaviće se prozor za upravljanje kolačićima.

Ova internet stranica koristi kolačiće za funkcionalnost, praktičnost i u statističke svrhe. U svakom trenutku možete izmeniti ova podešavanja klikom na "Izmeni podešavanja". Ako ste saglasni sa korišćenjem kolačića molimo kliknite na "Da, pristajem".