Često postavljana pitanja

 
Content

1. Kome su namenjene Bosch obuke?

Bosch u ponudi ima opšte i namenske obuke, a od polaznika tj. njegovog cilja zavisi za koje će se opredeliti. Na obuke dolaze učenici srednjih škola, studenti, serviseri koji već rade u nekom servisu ili to žele da postanu, prodavci vozila i rezervnih delova, menadžeri servisnih i prodajnih mreža, jednom rečju svi kojima je potrebno zanje u oblasti elektronske dijagnostike kvara i rada sistema u savremenim vozilima.


2. Da li postoje preduslovi za pohađanje Bosch obuka?

Osnovni uslov je želja za znanjem. Opšte osnovne obuke su prilagođene savladavanju veština koje su neophodne za rad sa savremenim elektronskim sistemima. Preporuka je da se sve obuke prolaze po predviđenom redosledu, dobijenom na osnovu postojećeg nivoa znanja i konsultacija sa predavačima, kako bi se izbeglo nerazumevanje nekih od naprednih namenskih obuka.


3. Da li ću moći samostalno da radim kada završim Bosch obuku?

Na ovo pitanje se dobija odgovor na osnovu znanja i iskustva samog polaznika. U svakom slučaju, rad će biti osetno unapređen obzirom na primenu stečenog znanja.


4. Nemam veliko iskustvo u radu sa vozilima, da li ću moći da razumem predavanja?

Bosch predavači nemaju za cilj da samo ispričaju ono što su oni naučili, već da na pravi način to prenesu polaznicima. Iz tog razloga, gradivo je prilagođeno nivou obuke, a predavanja se sastoje iz govornih, multimedijalnih i praktičnih prikaza zadate teme. Svaki polaznik aktivno učestvuje u predavanju, čime se dodatno poboljšava razumevanje gradiva.


5. Da li na kraju obuke dobijam neku diplomu?

Da, završetkom svake od obuka se dobija međunarodno priznati sertifikat, vredan dokument za profesionalni napredak ili pronalazak zaposlenja.


 
 

Za potpunu funkcionalnost ove internet stranice neophodni su kolačići. Molimo aktivirajte kolačiće i osvežite stranicu. Nakon osvežavanja pojaviće se prozor za upravljanje kolačićima.

Ova internet stranica koristi kolačiće za funkcionalnost, praktičnost i u statističke svrhe. U svakom trenutku možete izmeniti ova podešavanja klikom na "Izmeni podešavanja". Ako ste saglasni sa korišćenjem kolačića molimo kliknite na "Da, pristajem".