Bosch Automotive Aftermarket

 
Content
 • O nama

  U Bosch sektoru automobilske tehnologije, poslovna jedinica Automotive Aftermarket, sa 17.000 saradnika širom sveta, upravlja nabavkom, logistikom i prodajom rezervnih delova za automobile, opreme za auto-servise i Bosch proizvoda za modifikacije. Usluge Automotive odeljenja uključuju i tehničku podršku za kupce automobilskih proizvoda i sistema.

   
 • Magacin za distribuciju

  Jedan od osnovnih zadataka magacina za distribuciju je snabdevanje Bosch klijenata - odnosno, proizvođača automobila, veletrgovaca i auto-servisa - sa širokim i raznolikim spektrom rezervnih delova, koji se iz Karlsruhe-a isporučuju u 140 različitih zemalja. Ogranak takođe upravlja sa dodatna 24 magacina širom sveta.
  Od 1978. godine, približno 450.000 proizvoda iz asortimana rezervnih delova za automobile - sve od kočionog sistema protiv blokiranja točkova pa do svećica - dostupno je kupcima koji koriste najmoderniju tehnologiju. Otprilike 300 saradnika u globalnom distributivnom centru u Karlsruhe-u garantuju da će delovi koji su Vam potrebni biti na raspolaganju u roku od 24 sata u Evropi i u roku od 96 sati bilo gde u svetu.

   
 • Bosch mreža auto-servisa

  Poslovna jedinica Automotive Aftermarket je odgovorna za mrežu Bosch auto-servisa, najveći svetski nezavisni lanac auto-servisa, koja se sastoji od više od 15.000 kompanija, od čega 1.200 u Nemačkoj. Od kupovine kompanije AutoCrew GmbH, 04.01.2009. godine, sa brendovima "AutoCrew" i "AutoCrew Truck+Trailer" (Kamion + Prikolica), Karlsrue upravlja još jednim lancem auto-servisa. Ova mreža auto-servisa trenutno pokriva 500 AutoCrew partnera širom Evrope, preko 400 njih samo u Nemačkoj.

   
 • Dijagnostika

  Jedinica za dijagnostiku obezbeđuje uređaje za testiranje i tehnologiju za auto-servise, dijagnostički softver, usluge i kurseve znanja, kao i obuke za auto-servise. Bosch obučava više od 60.000 učesnika svake godine u 43 centra za obuku širom sveta. Poslovna jedinica nudi trgovcima na malo i auto-servisima širom sveta čitav spektar dijagnostičke i tehnologije za auto-servise i sveobuhvatan asortiman rezervnih delova - od novih do remontovanih delova.

   
 • Automobilska tradicija

  Jedinica za automobilsku tradiciju, koja je nastala 2005. godine, nudi rezervne delove, informacije i druge usluge za klasične i starije modele automobila. On-line prodavnica www.partbob.com obezbeđuje tražene rezervne delove širokoj ciljnoj grupi, koristeći zalihe iz veleprodaje, firmi za popravku automobila i auto-servisa.

   
 
 

Za potpunu funkcionalnost ove internet stranice neophodni su kolačići. Molimo aktivirajte kolačiće i osvežite stranicu. Nakon osvežavanja pojaviće se prozor za upravljanje kolačićima.

Ova internet stranica koristi kolačiće za funkcionalnost, praktičnost i u statističke svrhe. U svakom trenutku možete izmeniti ova podešavanja klikom na "Izmeni podešavanja". Ako ste saglasni sa korišćenjem kolačića molimo kliknite na "Da, pristajem".